BB GLOW behandling

BB Glow behandling med PHYSIOLAB Cosmeceutical serum fra førende koreanske producenter giver en øjeblikkelig og gradvis effekt af udstråling og jævn hudfarve på ansigtet og omkring øjnene. Dette er den seneste udvikling af koreanske kosmetologer til et sundt og strålende udseende.

Hvad er BB Glow?
Sig farvel til ujævnheder, pigmentering, mørke rander og tunge foundations, som fedter op af dagen. Med den Intensive Nano booster behandling som udføres med SkinPen i overfladen af huden, indsluses der mineraler, og du opnår en ensartet overflade, som har masser af udstråling og glød.

BB Glow behandling er den mest moderne behandling på det sidste år. Dette er den seneste udvikling af koreanske kosmetologer til sundt og strålende udseende. Velegnet til både kvinder og mænd og har ingen aldersbegrænsninger.

Det er en NANO infusion behandling (fraktioneret mesoterapi), der laver mikroskopiske nanokanaler i det øvre hud lag. Disse kanaler er en direkte linje til at levere nærende produkter (serum fra Gold serien og BB Glow) under huden, stimulerer de regenerende processer og kollagen produktionen i huden.


Prisen på Øjenpartiet 449,-.
Spar 400,-. og få 4 behandlinger for 1396,-
Spar 600,-. og få 6 behandlinger for 2094,-

Prisen på Hele ansigtet 699,-.
Spar 400,-. og få 4 behandlinger for 2396,-
Spar 600,-. og få 6 behandlinger for 3594,-

Hvad er BB Glow?

Hvilke områder kan BB Glow anvendes?

Hvor mange behandlinger kræves der og hvor længe holder resultatet?

Hvad er fordelene ved BB Glow?

Efter behandling

Hvor mange behandlinger skal jeg have med BB Glow?

Bliver man rød i mange dage?

Kan man tage sol efter?

Kan BB Glow fjerne rynker eller pigment?

Behandlingen?